Vállalati profil

 

Elért méltatások díjak:

 

A „KIWA – túlfeszültségvédelem” cég a túlfeszültségvédelemi készülékek legjelentősebb gyártója Szlovákiában, sokéves tapasztalattal az igényes műszaki feladatok komplex megoldásaiban, azaz a fejlesztéstől a technológiai előkészítés után a megvalósításig, az értékesítésig, az alkalmazás-tanácsadásig és a szolgáltatásig.

A gyártási program alapja az IEC 61643-1 nemzetközi szabvány szerinti I, II és III osztályú túlfeszültségvédelemből ál. Ezeket a védelmet különböző területeken használják a tápegység kábelezésében. A gyártási program része az újonnan kifejlesztett termékek is, különösen az adathálózati túlfeszültségvédelmek piaci szegmensére, amelyek felhasználása főként a technológiai folyamatok mérése, ellenőrzése, szabályozása és automatizálása, valamint a kommunikáció és a számítástechnika területén történik.

A teljes termelési mennyiség jelentős részét export képezi. Az nn táphálózat számára gyártott termékinkre – túlfeszültségvédelmekre van – szlovákiai tanúsítványunk a külföldi kereskedelmi partnereinknek osztrák (Nyugat-Európában is elismert), amerikai (USA) és kínai tanúsítvány.

Referenciák

Hosszú távú együttműködés a neves külföldi (főleg német) cégekkel a túlfeszültségvédelmek fejlesztése, gyártása és szállítása területen.

Termékeinket Szlovákiában megvásárolhatja:

Minőség

 

Cseh Köztársaságban:

Lengyel Köztársaságban:

Törökországban: